Usturoi prăjit și cartofi răspândiți
Usturoiul prăjit și răspândirea cartofului este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 108 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cap de usturoi, piper, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Usturoi Prăjit Și Răspândire De Roșii, Brânză De Usturoi Prăjită Răspândită, și Usturoi Prăjit-Răspândirea Edamame.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor; rece.
Puneți cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Gatiti 19 minute sau pana cand este foarte frageda.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană lichid de gătit.
Puneți cartofii într-un castron mare.
Separați cuișoarele de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Adăugați pulpă, iaurt și următoarele 6 ingrediente (prin ardei roșu) la cartofi. Mash amestec de cartofi cu un masher de cartofi. Se amestecă lichidul de gătit rezervat, 2 linguri la un moment dat, până când amestecul este aproape neted.