Usturoi prăjit, roșii uscate la soare și baie de fasole albă

Usturoi prăjit, roșii uscate la soare și baie de fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 64 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, fasole great northern, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pâine plată la grătar cu file de usturoi frecat de carne de vită, piure de fasole albă și Chutney de roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute; se răcește timp de 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Adăugați roșiile; acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/4 cană de lichid.
Așezați pulpa de usturoi, roșiile, 1/4 cană de lichid rezervat, uleiul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.