Usturoi prăjit, Poblano și Guacamole de ardei roșu cu chipsuri de Tortilla de casă

Rețeta usturoi prăjit, Poblano și Guacamole de ardei roșu cu chipsuri de Tortilla de casă ar putea satisface pofta mexicană în jur 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 95 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi prăjit, Poblano și guacamol de ardei roșu, Chipsuri De Tortilla De Casă Cu Guacamol Tomatillo, și Chipsuri de tortilla de casă cu guacamole și salsa de roșii carbonizate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti guacamole, înfășurați căței de usturoi în folie; coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Lăsați să se răcească ușor; îndepărtați pielea și aruncați-o.
Așezați usturoiul într-un castron mediu; se pasează cu o furculiță.
Tăiați ardeiul gras și poblano pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește, întorcându-se frecvent.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă mărunt.
Adăugați ardei, ceapă și următoarele 4 ingrediente la piureul de usturoi; se amestecă bine.
Reduceți temperatura cuptorului la 42
Pentru a pregăti chipsuri, combinați pene de tortilla, 2 lingurițe de suc și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Aranjați tortilele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când sunt crocante și ușor rumenite, întorcându-se o dată. Se răcește 5 minute.
Se servește cu guacamole.