Usturoi prăjit piure de cartofi cu topping-uri
Piureul de usturoi prăjit cu toppinguri necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 107 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, lapte, toppinguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Piure De Usturoi Prăjit, Usturoi Prăjit Piure De Cartofi Roșii, și Piure De Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți apa, laptele și untul până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; scoateți de pe foc.
Se amestecă în 4 pungi cartofi și condimente doar până la umezire.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează.
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 1/2 litru cu spray de gătit. Puneți piureul de cartofi în aragazul lent; păstrați cald la foc mic.
Se servește cu toppinguri.