Usturoi Prăjit-Fileuri Frecate

Fileurile prăjite cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 334 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de fileuri de file de vită, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Spice-frecat și prăjit file de portocale Roughy, File de Snapper prăjit în tigaie cu roșii uscate la soare și usturoi, și Usturoi-unt frecat de pui cu portocale prăjite și ceapă.
Instrucțiuni
Tăiați capetele ascuțite ale usturoiului; așezați pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți părțile tăiate cu 1/4 linguriță. ulei de măsline. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute și lăsați să stea 30 de minute. Strângeți pulpa din cuișoare într-un castron mic. Smash usturoi, apăsând cu spatele unei linguri pentru a face o pastă.
Presărați piper și sare uniform pe fileurile de vită.
Topiți untul cu restul de 1 linguriță. ulei într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Adăugați fripturi; gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Top fripturi uniform cu pasta de usturoi.