Usturoi Prăjit Cartofi Copți De Două Ori
Usturoi prăjit cartofi copți de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 45 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de parmezan, ulei, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi Prăjit De Două Ori Cartofi Coapte, Usturoi Prăjit Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte, și Usturoi prăjit, Broccoli și Hummus cartofi copți de două ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați felie subțire de pe partea de sus a usturoiului; aruncați partea de sus.
Așezați usturoiul pe foaia de folie de aluminiu Reynolds Wrap; stropiți cu ulei. Înfășurați ușor cu folie. Prick cartofi în mai multe locuri cu furculiță.
Coaceți cartofii și usturoiul 1 oră.
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Tăiați o felie mică de pe ambele capete ale fiecărui cartof.
Tăiați cartofii transversal în jumătate. Scoateți centrele, lăsând cochilii groase de 1/8 inch.
Așezați carnea de cartof într-un castron mediu; piure. Strângeți usturoiul din coaja de hârtie în castron cu cartofi.
Adăugați smântână, 3/4 din VELVEETA și parmezan; bate până devine pufos. Lingura în scoici, mounding de umplere după cum este necesar; loc în vas de copt de mică adâncime.
Coaceți 30 min.; sus cu VELVEETA rămasă.
Coaceți 5 min. sau până se topește.