Usturoi Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați usturoiul prăjit. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 2. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de usturoi, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Prăjirea usturoiului în 3 pași simpli + vinetă de usturoi prăjită, Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi, și Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Curățați cu grijă pielea asemănătoare hârtiei din jurul fiecărui bulb de usturoi, lăsând suficient pentru a ține căței de usturoi împreună.
Tăiați 1/4 până la 1/2 inch din partea de sus a fiecărui bec pentru a expune cuișoarele.
Așezați partea tăiată în sus pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu.
Stropiți fiecare bec cu 2 lingurițe de ulei.
Se presară sare și piper. Înfășurați bine în folie.
Așezați în plăcuța de plăcintă sau în tava de copt superficială.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când usturoiul este fraged când este străpuns cu scobitoare sau furculiță. Se răcește ușor. Pentru a servi, stoarceți ușor usturoiul moale din cuișoare.