Usturoi piure de cartofi și carne de vită coace

Usturoi piure de cartofi și carne de vită coace
Nevoie de o garnitură fără gluten? Piureul de usturoi și coacerea cărnii de vită ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, apă, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Usturoi piure de cartofi și carne de vită coace, Tocană de vită măcinată peste piure de usturoi, și Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita in tigaie pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Se toarnă grăsimea.
3
Se amestecă carnea de vită, 1/2 supă de conserve, Worcestershire și legume într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se amestecă apa, margarina și supa rămasă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
5
Se încălzește la fierbere.
6
Se ia de pe foc. Se amestecă laptele. Se amestecă încet cartofii. Puneți cartofii peste amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Coaceți la 400 de grade F 20 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista