Usturoi piure de cartofi și carne de vită coace

Nevoie de o garnitură fără gluten? Piureul de usturoi și coacerea cărnii de vită ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, apă, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Usturoi piure de cartofi și carne de vită coace, Tocană de vită măcinată peste piure de usturoi, și Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita in tigaie pana se rumeneste.
Se amestecă carnea de vită, 1/2 supă de conserve, Worcestershire și legume într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Se amestecă apa, margarina și supa rămasă în cratiță.
Se încălzește la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă laptele. Se amestecă încet cartofii. Puneți cartofii peste amestecul de carne de vită.
Coaceți la 400 de grade F 20 de minute sau până când este fierbinte.