Usturoi Piure De Cartofi Cu Rozmarin

Piureul de usturoi cu rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 173 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, Usturoi-Rozmarin Piure De Cartofi, și Usturoi-rozmarin piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgere; ștergeți tigaia uscată.
Încălziți 1 linguriță de ulei în cratiță la foc mediu - mare până când este fierbinte.
Adăugați usturoi și rozmarin; gatiti 3 minute, amestecand des.
Adăugați cartofi drenați, 1 linguriță de ulei, jumătateși jumătate, sare și piper la amestecul de usturoi.
Se pune la foc mic și se toacă cu un tocător de cartofi.