Usturoi Picant La Grătar Baby Bok Choy
Picant usturoi la gratar copil Bok Choy ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baby bok choy, sos de soia, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Baby Bok Choy Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Combinați sosul de soia, sosul de usturoi chili, uleiul, oțetul, zahărul și usturoiul într-un castron mic. Puneți bok choy într-un vas de copt cu margini și periați cu două treimi din amestecul de soia-usturoi. Înfășurați blaturile bok choy cu folie.
Grătar bok choy, întorcându-se o dată, până când se înmoaie ușor și se rumenesc, 5 până la 6 minute în total.
Scoateți folia din frunze și puneți bok choy pe un platou.
Se periază cu amestecul rămas de soia-usturoi și se presară cu caju.