Usturoi, lămâie și ierburi frecate picioarele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați usturoiul, lămâia și picioarele frecate cu ierburi. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 359 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de rozmarin, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Herb Frecat Usturoi Împânzit De Porc, Friptură de coroană de porc cu usturoi și ierburi, și Pulpe De Pui Prăjite Cu Usturoi De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului. Rezervați 2 linguri de amestec pentru pâinea plată la grătar.
Adăugați puiul în castron și aruncați cu amestec de plante, astfel încât toate bucățile să fie bine acoperite. Se acoperă și se pune la frigider cel puțin 2 ore și atât timp cât peste noapte.
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu. Asigurați-vă că grătarul de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute înainte de grătar.
Puneți puiul pe grătar fierbinte, uleiat și gătiți timp de 18 până la 20 de minute, oferindu-i un sfert de tură la fiecare 4 până la 5 minute.
Transferați puiul într-un platou și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.