Usturoi la grătar și creveți de plante

Usturoi la grătar și creveți de plante
Usturoiul la grătar și creveții din plante sunt fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime. 905 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, amestec de condimente, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Creveți la grătar cu sos de usturoi-ierburi prăjite, Frigarui de creveți la grătar cu Feta cu lămâie, și Usturoi și creveți de plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ardeiul, usturoiul, condimentul Italian, sucul de lămâie, uleiul de măsline, piperul, busuiocul și zahărul brun împreună într-un bol până se amestecă bine. Amestecați creveții și aruncați pentru a acoperi uniform marinata. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Grătar ușor de grătar cu ulei și așezați aproximativ 4 inci de la sursa de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți creveții din marinată, scurgeți excesul și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Așezați creveții pe grătarul preîncălzit și gătiți, întorcând o dată, până când sunt opace în centru, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista