Usturoi Ierburi Brânză Feta Piure De Cartofi

Usturoi Herb brânză feta piure de cartofi necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 6. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de unt, oregano, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză Cremă De Usturoi Prăjită, Usturoi-Ierburi Piure De Cartofi, și Usturoi-Ierburi Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și întoarceți cartofii în oală.
Mash cartofi cu un masher de cartofi până la neted. Se amestecă laptele, brânza feta, untul, usturoiul, oregano și rozmarinul. Se condimentează cu sare și piper.