Usturoi curcan și găluște
Usturoi curcan și găluște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 557 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute jalape, bulion de pui degresat cu grăsime, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Găluște De Curcan, Turcia și găluște, și Turcia Cu Găluște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați pielea de curcan; clătiți coapsele și uscați-le.
Într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați coapsele de curcan într-un singur strat și întoarceți des până se rumenesc pe toate părțile, 4 până la 5 minute în total.
Transferați curcanul pe o farfurie cu margini.
Între timp, curățați căței de usturoi.
Se adaugă în unt în tigaie; se amestecă des până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați ciuperci, țelină și ardei iute; amestecați des până când legumele se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Adăugați curcan și orice sucuri acumulate, bulion și vin. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când curcanul este foarte fraged când este străpuns, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Scoateți de pe foc și întoarceți curcanul pe placa cu ramă. Când curcanul este suficient de rece pentru a fi manevrat, trageți carnea din oase, rupând-o în bucăți de mușcătură; aruncați oasele. Puneți carnea în tigaie și amestecați 1/2 cană de coriandru tocat.
Între timp, într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați oul și laptele; se amestecă cu o furculiță doar până când aluatul este umezit uniform și se ține împreună.
Întoarceți amestecul de curcan la foc mare; la fierbere, reduceți căldura la fierbere. Aruncați ușor 2 linguri de aluat în tigaie într-un singur strat. Acoperiți și fierbeți, fără a amesteca, până când găluștele nu mai sunt umede în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), aproximativ 10 minute.
Puneți curcanul și găluștele în boluri largi.
Presărați uniform cu 1/4 cană rămasă de coriandru tocat.
Se adaugă sare după gust.