Usturoi-Cotlet De Miel La Grătar

Cotletele de miel la grătar cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 337 calorii, 44G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați miere, muștar, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar cu usturoi Pat, Cotlete de miel la grătar cu usturoi prăjit, și Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de miel într-o pungă de plastic cu fermoar greu sau într-un vas superficial.
Combinați sosul de soia și ingredientele rămase; se amestecă bine.
Se toarnă peste cotlet. Sigilați sau acoperiți și marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Scoateți cotletele din marinată, rezervând marinada. Aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică; deoparte.
Cotlete de grătar, acoperite cu capac de grătar, pe cărbuni medii (300 până la 35
8-10 minute pe fiecare parte sau la doneness dorit, ungand de multe ori cu marinata.