Usturoi Condimentat Cotlet De Porc La Cuptor

Cotletele de porc coapte condimentate cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, lapte, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Usturoi Condimentat Cotlet De Porc La Cuptor, Zahăr Brun Usturoi Cuptor Cotlet De Porc La Cuptor, și Cotlet de porc condimentat la grătar sau fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Se toarnă untul într-un vas de copt de 9x13 inci, înclinându-se pentru a acoperi întregul fund al vasului.
Bateți oul și laptele împreună într-un castron puțin adânc; înmuiați Cotletele de porc în amestecul de ouă.
Transferați Cotletele de porc în vasul de copt.
Presărați cotletul de porc cu praf de usturoi și sare condimentată.
Coaceți Cotletele de porc în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Răsturnați cotletele și condimentați cealaltă parte cu praf de usturoi și sare condimentată. Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, inca 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.