Usturoi Cilantro Lime Rice
Usturoiul Cilantro Lime Rice este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 18 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de ceapă, cilantro, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți de lămâie cu usturoi și ierburi cu orez de tei Cilantro, Pui De Tei Tequila Cu Orez De Tei Cilantro, și Snapper roșu cu Cilantro, usturoi și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Reduceți focul la minim și adăugați orezul și sarea. Gatiti la foc mic timp de 3 minute, amestecand constant pentru a va asigura ca orezul nu arde.
Adăugați 2 căni de bulion și sucul și coaja de 2 limes și aduceți-l la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când orezul este gata.
Adăugați mai mult lichid după cum este necesar. Orezul nu ar trebui să fie lipicios.
Chiar înainte de servire, amestecați sucul de 1 var și o mulțime de cilantro tocat.