Usturoi Caramelizat Și Pui De Ceapă

Usturoi Caramelizat Și Pui De Ceapă
Puiul de usturoi și ceapă caramelizat este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ceapă caramelizată și baie de usturoi, Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizată, și Paste De Ceapă Și Usturoi Caramelizate.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa; capac. Gatiti 9 min. sau până când ceapa este fragedă, descoperind după 3 min. și se amestecă frecvent. Se amestecă usturoiul;gatiti 8-10 min. sau până când ceapa se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă 3 linguri. sos de friptură și zahăr; gătiți și amestecați 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Așezați puiul într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Se amestecă sosul de friptură rămas și muștarul; se întinde peste pui. Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se serveste acoperit cu brânză și sos din partea de jos a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista