Usturoi Caramelizat Și Pui De Ceapă
Puiul de usturoi și ceapă caramelizat este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ceapă caramelizată și baie de usturoi, Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizată, și Paste De Ceapă Și Usturoi Caramelizate.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; capac. Gatiti 9 min. sau până când ceapa este fragedă, descoperind după 3 min. și se amestecă frecvent. Se amestecă usturoiul;gatiti 8-10 min. sau până când ceapa se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă 3 linguri. sos de friptură și zahăr; gătiți și amestecați 2 min.
Așezați puiul într-un vas de copt superficial.
Se amestecă sosul de friptură rămas și muștarul; se întinde peste pui. Se acoperă cu ceapă.
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Se serveste acoperit cu brânză și sos din partea de jos a vasului.