Usturoi-Busuioc Porumb

Usturoi-Busuioc Porumb
Porumbul de usturoi-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 129 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cățel de usturoi, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Porumb cu busuioc.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, busuiocul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți porumbul într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgere. Lingură 1 linguriță amestec de unt peste fiecare ureche de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
UntUnt

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista