Usturoi Busuioc Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de busuioc de usturoi. O porție conține 360 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 93 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Toateretete are 21 de fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare și piper măcinat, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, Busuioc Piure De Cartofi, și Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Puneți cartofii scursi, untul, crema de brânză, smântâna, busuiocul uscat și praful de usturoi într-un bol mare.
Se amestecă bine cu un mixer electric la viteză medie. Condimentează după gust cu sare și piper.