Usturoi Busuioc Creveți
Usturoi busuioc creveți este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,4 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de busuioc, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, Usturoi Busuioc Creveți, și Usturoi La Gratar Busuioc Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumați, apoi sotati creveții, întorcându-se o dată, până când tocmai ați fiert, aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură pliată într-un castron mare.
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu în uleiul rămas în tigaie și gătiți până la parfum, 30 de secunde.
Adăugați vin și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, timp de 3 minute. Se amestecă busuiocul și roșiile și se condimentează sosul cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Întoarceți creveții la tigaie și gătiți doar până se încălzește.
Sursa excelenta de: proteine, niacina, vitamina B12, Vitamina D, cupru, fier, fosfor, seleniu
Bună sursă de: vitamina A, Vitamina B6, Vitamina C, Vitamina K, magneziu, mangan, potasiu, Zinc
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.