Uscați-frecați puiul cu sos de grătar cu miere

Puiul uscat cu sos de grătar cu miere este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 432 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți ketchup, piper, sare condimentată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Uscați-frecați puiul cu sos de grătar cu miere, și Sos de grătar Jack Daniels Honey Whiskey pentru carne de vită, porc, pui și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Tăiați puiul în jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale (nu tăiați sternul). Întoarceți puiul. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați boia de ardei și următoarele 4 ingrediente (boia de ardei prin sare condimentată). Frecați amestecul de boia de ardei sub pielea slăbită și frecați pieptul și betisoarele. Apăsați ușor pielea pentru a asigura.
Tăiați o fantă de 1 inch în piele în partea de jos a fiecărei jumătăți de sân; introduceți vârfuri de tobe în fante.
Pentru a pregăti grătarul pentru grătarul indirect, așezați o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință în grătar; se toarnă apă în tigaie. Aranjați cărbunele în jurul tigaiei; se încălzește la mediu. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați raftul pe grătar.
Așezați puiul, pieptul în jos, pe grătar peste tigaia cu folie. Acoperiți și grătiți 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 18
Scoateți puiul de pe grătar; așezați pe o suprafață de tăiere curată. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 5 minute.
Pentru a pregăti sosul, combinați ketchup-ul și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mic; gatiti 15 minute, amestecand frecvent.
Scoateți pielea de pe pui și periați cu 1/3 cană de sos.
Serviți sosul rămas cu puiul.