Urechi De Porc Presate
Urechile de porci presate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 6,79 USD pe porție. O porție conține 625 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, buchet garni, sare kosher în funcție de dimensiunea oalei dvs. și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Păturile și urechile porcului, Urechi De Elefant Crocante, și Urechi De Elefant De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-o oală și acoperiți cu suficientă apă. Aduceți lichidul la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți timp de 3 până la 4 ore. Urechile vor fi moi, dar încă rezistente din cartilajul lor.
Căptușiți o matriță de terină sau o tigaie cu folie saran, lăsând o mulțime de folie deasupra marginilor tigaiei. Stivați urechile una peste alta, făcând grămada cât mai plată și uniformă. Înfășurați învelișul saran peste urechi și cântăriți-l cu una sau două cutii grele. Se lasă să se răcească, apoi se lasă la congelat la frigider peste noapte.
Serviți felii cu sosul la alegere.