Unu - doi - trei-patru tort IV

Unu - doi - trei-patru tort IV
Unu - doi - trei-patru tort IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 826 calorii. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Allrecetes necesită praf de copt, sare, ouă și extract de vanillan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-alegeți), Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-alegeți), și Ananas Budinca Tort Tort Mix Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină șase Tigăi rotunde de 9 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți alternativ amestecul de făină și laptele, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți aluatul în șase tigăi de 9 inch.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista