Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Butter & Herb Turkey. O porție conține 256 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, apă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Cu Unt De Ierburi, Curcan Cu Unt Prăjit, și Curcan Cu Unt Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați curcanul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
2
Combinați rozmarinul, cimbrul, praful de usturoi și piperul; presărați peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Rozmarin
Piper
Toată Turcia
Cimbru
3
Se pune într-un 6-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Se toarnă bulion deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
5
Scoateți curcanul într-un platou de servire; păstrați cald. Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.