Unt rumenit și piure de alune

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați untul rumenit și piureul de alune. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de piper, iaurt grecesc, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Unt Rumenit, Piure De Cartofi Cu Unt Rumenit, și Unt Rumenit Și Piure De Cartofi Scallion.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Scurgere; reveniți la oală.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți alunele la foc mediu, amestecând des, până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Adăugați unt și gătiți, amestecând frecvent, până când untul este maro auriu și pătat cu bucăți maro și alunele sunt maro închis, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul fierbinte de alune într-un castron și se lasă deoparte.
Adăugați lapte, iaurt, sare și piper, zdrobind pentru a amesteca.
Transferați într-un castron de servire și lingurați aproximativ jumătate din amestecul cald de alune deasupra; serviți restul pe lateral.