Unt Pecan Amprente
Amprentele de unt Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de sare kosher, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Unt Pecan Amprente, Pecan Plăcintă Amprentele, și Pecan Plăcintă Amprentele.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit sau tapetați cu hârtie pergament de gătit sau covor de copt din silicon.
Într-un castron mare, bateți 1 cană de zahăr brun, 1/2 cană de unt, oul și vanilia cu mixerul electric la viteză mică. Se amestecă 1 1/2 căni de făină, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă 1 1/2 căni de nuci pecan.
Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de zahăr brun, 2 linguri de făină și 1 cană de nuci pecan. Se amestecă 2 linguri de unt cu furculiță până când amestecul este sfărâmicios.
Formați aluatul în bile de 1 1/2 inch.
Așezați 2 inci pe foaia de cookie. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face indentare, dar nu apăsați până la foaia de cookie. Umpleți fiecare indentare cu aproximativ 1 linguriță de umplutură.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire.