Unt Maro Moale Lot Stil Gingersnaps
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați untul brun Soft Batch Style Gingersnaps. Această rețetă face 24 de porții cu 140 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de medalie de aur pentru toate scopurile, bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Palatul pretențios are 14977 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun, Biscuiți Cu Ulei De Nucă De Cocos Cu Zahăr Brun Închis, și Cookie-Uri Cu Ciocolată În Stil Lot Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament.
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Topiți și gătiți/amestecați până se rumenesc. Durează 5-8 minute bune.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 15 minute.
Puneți untul brun răcit (ok dacă este încă cald) într-un mixer cu suport sau într-un bol mare de amestecare.
Adăugați ulei de cocos, zahăr brun, melasă și ou, bătând pe mediu până se combină bine. Adăugați încet făină, bicarbonat de sodiu, sare, scorțișoară și ghimbir.
Se amestecă până se combină. Aluatul va fi gros.
Rotiți linguri de aluat în zahăr granulat și puneți-le pe foaia de copt pregătită.
Așezați 1 inch în afară pentru a permite răspândirea.
Se coace 10-12 minute, până se coace.
Scoateți și lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de cel puțin 15 minute înainte de a transfera pe raftul de răcire.
Serviți temperatura camerei sau răcită.