Unt De Zinfandel Fiert
Mulled Zinfandel unt ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 124 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de piper, ienibahar, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert, Cina de vin: somon cu unt Miso , mazăre și un ou prăjit asociat cu un Deux amis Zinfandel din 2007, și Cupcakes de Crăciun-Cupcakes de vin fiert cu glazură de unt de castane.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente pe un pătrat de 6 inci de pânză de brânză; cravată cu sfoară.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu; lăsați untul rămas să se înmoaie.
Adăugați șalotă în cratiță și sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați punga de vin și cheesecloth; aduceți la fierbere. Se fierbe 15 minute sau până când amestecul se reduce la 1/2 cană. Se răcește; scoateți și aruncați pachetul de condimente.
Procesați untul înmuiat, amestecul de vin răcit, arpagicul, coaja de lămâie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până la amestec, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Rotiți untul într-un jurnal de 7 inci în folie de plastic. La frigider până se întărește.