Unt de pere-adise

Unt de pere-adise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați untul de pere. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 93 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, pere, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Răsuciri de condimente Pear-adise, Sos de pere de ghimbir-Cardamom (și unt de pere), și Unt De Pere.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți sucul de pere la fiert; gatiti 30 de minute sau pana se reduce la 1 cana. Se amestecă perele și sarea; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când perele sunt fragede. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PereSuc De Pere
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați amestecul de pere într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează. Reveniți la tigaie; adăugați fasole de vanilie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 65-75 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc. Aruncați fasolea de vanilie. Se amestecă rozmarinul și oțetul; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Gât De PuiGât De Pui
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4
Aruncați rozmarinul. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista