Unt de pere

Unt de pere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, unt de pere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 1303 calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 3,42 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 233 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 de minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă de la Allrecipes necesită nucșoară măcinată, suc de portocale, coajă de portocale și zahăr. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ sos de pere de ghimbir și cardamom (și unt de pere), unt de pere și unt de pere.

Instrucțiuni

1
Pune perele într-o oală mare la foc mediu și adaugă suficientă apă pentru a acoperi fundul oalei și a le împiedica să se lipească, aproximativ 1/2 cană. Gatiti pana cand perele sunt moi, aproximativ 30 de minute. Presați perele printr-o sită sau o moară alimentară și măsurați 2 litri din pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
Patrunjel Proaspat CulesPatrunjel Proaspat Cules
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/2 Cană Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)1/2 Cană Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
2
Turnați pulpa de pere și zahărul într-o cratiță mare și amestecați pentru a dizolva zahărul. Se amestecă coaja de portocale, nucșoara și sucul de portocale. Gătiți la foc mediu până când amestecul este suficient de gros pentru a se îngloba într-o lingură. Când amestecul începe să se îngroașe, amestecați des pentru a preveni arsurile pe fund. Acest lucru va dura aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Iute Poblano, La Grătar, Decojiți, Fără Semințe și Tăiați Mărunt2 Ardei Iute Poblano, La Grătar, Decojiți, Fără Semințe și Tăiați Mărunt
3
Pune untul de pere în borcane sterile fierbinți, lăsând 1/4 inch spațiu de cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Îndepărtați bulele de aer glisând o spatulă de metal în jurul unde untul de pere atinge paharul. Ștergeți marginile borcanelor și sigilați cu capace și inele. Procesați timp de 10 minute într-o baie de apă clocotită. Apa ar trebui să acopere borcanele cu 1 inch. Verificați cu extensia locală timpul exact de procesare pentru zona dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece
Patrunjel Proaspat CulesPatrunjel Proaspat Cules
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
Echipamente pe care le vei folosi
5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei
DificultateNormal
Gata În31 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista