Unt de pere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, unt de pere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 1303 calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 3,42 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 233 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 de minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă de la Allrecipes necesită nucșoară măcinată, suc de portocale, coajă de portocale și zahăr. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ sos de pere de ghimbir și cardamom (și unt de pere), unt de pere și unt de pere.
Instrucțiuni
Pune perele într-o oală mare la foc mediu și adaugă suficientă apă pentru a acoperi fundul oalei și a le împiedica să se lipească, aproximativ 1/2 cană. Gatiti pana cand perele sunt moi, aproximativ 30 de minute. Presați perele printr-o sită sau o moară alimentară și măsurați 2 litri din pulpă.
Turnați pulpa de pere și zahărul într-o cratiță mare și amestecați pentru a dizolva zahărul. Se amestecă coaja de portocale, nucșoara și sucul de portocale. Gătiți la foc mediu până când amestecul este suficient de gros pentru a se îngloba într-o lingură. Când amestecul începe să se îngroașe, amestecați des pentru a preveni arsurile pe fund. Acest lucru va dura aproximativ 1 oră.
Pune untul de pere în borcane sterile fierbinți, lăsând 1/4 inch spațiu de cap.
Îndepărtați bulele de aer glisând o spatulă de metal în jurul unde untul de pere atinge paharul. Ștergeți marginile borcanelor și sigilați cu capace și inele. Procesați timp de 10 minute într-o baie de apă clocotită. Apa ar trebui să acopere borcanele cu 1 inch. Verificați cu extensia locală timpul exact de procesare pentru zona dvs.