Unt De Migdale Bostock

Unt De Migdale Bostock
Bostock cu unt de migdale este un vegetarian condiment. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. O porție conține 936 calorii, 17g de proteine, și 51G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, extract de migdale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 62 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Bostock De Mere-Scorțișoară (Toastul Francez Final), Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale, și Croasant de migdale pâine prăjită franceză cu sirop de unt de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu folie și aplicați un strat subțire de unt, ulei sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați 2 căni de apă cu 2 căni de zahăr și 4 linguri de suc de portocale într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
4
Transferați siropul într-un castron suficient de mare pentru a înmuia feliile de brioșă. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mediu, combinați untul de migdale, untul și sarea cu restul de 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă cu un mixer electric sau o lingură de lemn până când este ușoară și pufoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Lucrând cu câte o felie, înmuiați fiecare parte a brioșei în sirop și apăsați ușor pentru a scurge excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați pe foi de copt pregătite și acoperiți cu 1/4 cană de frangipan și aproximativ 2 linguri de migdale feliate. Repetați cu brioșa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți până când frangipanul s-a întărit și marginile pâinii prăjite au început să se caramelizeze, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Se servește cald sau se lasă să se răcească și se păstrează într-un recipient etanș până la 5 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista