Unt De Migdale Bostock

Unt De Migdale Bostock
Bostock cu unt de migdale este un vegetarian condiment. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. O porție conține 936 calorii, 17g de proteine, și 51G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, extract de migdale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 62 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Bostock De Mere-Scorțișoară (Toastul Francez Final), Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale, și Croasant de migdale pâine prăjită franceză cu sirop de unt de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu folie și aplicați un strat subțire de unt, ulei sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați 2 căni de apă cu 2 căni de zahăr și 4 linguri de suc de portocale într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
4
Transferați siropul într-un castron suficient de mare pentru a înmuia feliile de brioșă. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Într-un castron mediu, combinați untul de migdale, untul și sarea cu restul de 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se amestecă cu un mixer electric sau o lingură de lemn până când este ușoară și pufoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Lucrând cu câte o felie, înmuiați fiecare parte a brioșei în sirop și apăsați ușor pentru a scurge excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați pe foi de copt pregătite și acoperiți cu 1/4 cană de frangipan și aproximativ 2 linguri de migdale feliate. Repetați cu brioșa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți până când frangipanul s-a întărit și marginile pâinii prăjite au început să se caramelizeze, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se servește cald sau se lasă să se răcească și se păstrează într-un recipient etanș până la 5 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista