Unt De Miere
Untul de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă face 8 porții cu 114 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mărturisirea # 140: untul de miere este plăcerea mea vinovată ... pâine de porumb cu miere și bere, Clătite de grâu integral cu miere cu unt de Lime de miere, și Pâine de bere cu miere cu unt cu unt de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul într-un castron mediu și zdrobiți-l cu o spatulă de cauciuc până când este foarte răspândit.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se combină bine.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.Alternativ, pentru a servi acest unt compus ca un băț feliabil, transferați amestecul de unt pe o foaie de folie de plastic. Formați-l într-un buștean rulându-l în folia de plastic, apoi răsuciți capetele pentru a sigila.
Se pune la frigider pentru a se întări, cel puțin 30 de minute.