Unt de mere pentru aragazul lent
Untul de mere pentru aragazul lent este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 7 porții cu 403 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Unt De Mere Cu Aragaz Lent, Unt De Mere Cu Aragaz Lent, și Unt De Mere Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați merele, zahărul brun, scorțișoara, ienibaharul, sarea și cuișoarele într-un aragaz lent.
Gatiti la mare pana cand merele sunt suficient de fragede pentru a se pastra usor cu o furculita, 4 pana la 6 ore.
Puree amestec de mere cu un blender de imersie până la neted.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de mere în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți oala și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă răcoroasă și întunecată.