Unt de mere de prune cu Agave
Untul de mere de prune cu Agave ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, suc de mere, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Unt De Prune-Mere, Cheddar Scallion Scones cu unt de agave Jalapeno, și Plăcintă Cu Cireșe Și Fructe De Pădure Cu Nectar De Agave Crustă De Unt.
Instrucțiuni
Combinați prunele, merele și sucul de mere într-o oală mare la foc mediu. Acoperiți oala și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Mash fructe cu un masher de cartofi.
Se amestecă nectarul de agave, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și ghimbirul în piure de fructe. Se fierbe la foc mic, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă, 30 până la 50 de minute. Se răcește complet, cel puțin 1 oră.
Se toarnă untul de mere în borcane și se acoperă cu un capac; se dă la frigider până la 3 săptămâni sau se congelează până la 6 luni.