Unt De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați untul de mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 382 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 3 și costă 4,31 USD pe porție. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet de cidru de mere, mere, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți merele și 2 căni de oțet de cidru sau apă într-un vas mare. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie.
Puneți fructele printr-o strecurătoare.
Măsurați pulpa de mere cu ceașcă într-un bol mare de amestecare. Urmăriți câte căni de pulpă de mere ați adăugat în vasul de amestecare. Pentru fiecare cană de pulpă de mere se amestecă în 2 lingurițe de scorțișoară măcinată, 1 linguriță de cuișoare măcinate, 1/2 linguriță de ienibahar măcinat și coaja unei lămâi; se amestecă bine.
Puneți amestecul într-un cuptor olandez. Gatiti amestecul la o temperatura medie sau medie-scazuta pana cand acesta "foi" din lingura. Ce înseamnă acest lucru este că puneți o cantitate mică de unt de mere într-o lingură și lăsați-l să se răcească ușor. Pe măsură ce se îngroașă, se vor forma două picături mari de-a lungul marginii lingurii (în timp ce țineți lingura cu susul în jos peste oală) o picătură de ambele părți ale lingurii. Când aceste două picături se reunesc și cad ca o picătură de lingură, s-a ajuns la stadiul de foi.
Turnați untul de mere în borcane sterilizate fierbinți. Procesați timp de 10 minute într-o baie de apă clocotită.