Unt de lămâie

Unt de lămâie
Dacă aveți aproximativ 10 minute la dispoziție în bucătărie, Untul cu Lămâie ar putea fi o rețetă vegetariană uimitoare, fără gluten și lacto-ovo, pe care să o încercați. Această rețetă este pentru 8 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 37 de calorii . Pentru 4 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. 113 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, amidon de porumb, zahăr și apă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Încercați Lemon Blondies cu Glazură de Lămâie , Ruladă cu Lămâie și Umplutură de Cremă de Lămâie și Pâine cu Lămâie și Mure cu Glazură de Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, la foc mediu, combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de lămâie. Adăugați apa și sucul de lămâie și continuați să amestecați. După ce amestecul se îngroașă și face bule, continuați să încălziți și să amestecați încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Luați sosul de pe foc și încorporați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
3
Serviți cald.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista