Untul de plante servit pe fripturi este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 6,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 147g de grăsime, și un total de 1520 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de mare, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi Cu Unt De Plante, Fripturi de tigaie cu unt de plante Gorgonzola, și Fripturi Ribeye și ciuperci cu o plantă, citrice și unt de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200C grade/ 400 grade F / marca de gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați o parte din frunzele de rozmarin de pe tulpini alergând degetul mare și arătătorul pe lungimea tulpinii. Ascuțiți capetele frigăruii de rozmarin pentru a le transforma în săgeți mici, apoi străpungeți-le prin carnea de vită pentru a o aromatiza. Tăiați frunzele de rozmarin și apăsați pe carnea de vită pe ambele părți. Acoperiți și lăsați să stea 1/2 oră până la temperatura camerei. (Carnea de vită are un gust mai bun dacă este gătită la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Faceți untul bătând usturoiul, savurosul de vară și un vârf de sare într-un pistil și mortar, apoi combinați cu untul înmuiat, amestecând pentru a-l aroma pe tot. Pune în hârtie cu unt, rola într-o formă de cârnați, și rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Savuros De Vară
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
4
Gatiti cartofii in apa clocotita, sarata timp de aproximativ 10 pana la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se scurge, apoi se aruncă în colander pentru a se ridica.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Stropiți puțin ulei peste carnea de vită și bateți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Încălziți o tigaie potrivită pentru cuptor și gătiți carnea de vită timp de 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din tigaie, adăugați cartofii cu puțin rozmarin și usturoi zdrobit, sare și piper, apoi puneți carnea de vită înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de vită și cartofii timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Pentru a servi, feliați carnea și așezați 2 felii de unt deasupra. (Congelați untul rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.