Unt de ierburi servit pe fripturi
Untul de plante servit pe fripturi este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 6,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 147g de grăsime, și un total de 1520 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de mare, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi Cu Unt De Plante, Fripturi de tigaie cu unt de plante Gorgonzola, și Fripturi Ribeye și ciuperci cu o plantă, citrice și unt de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C grade/ 400 grade F / marca de gaz
Îndepărtați o parte din frunzele de rozmarin de pe tulpini alergând degetul mare și arătătorul pe lungimea tulpinii. Ascuțiți capetele frigăruii de rozmarin pentru a le transforma în săgeți mici, apoi străpungeți-le prin carnea de vită pentru a o aromatiza. Tăiați frunzele de rozmarin și apăsați pe carnea de vită pe ambele părți. Acoperiți și lăsați să stea 1/2 oră până la temperatura camerei. (Carnea de vită are un gust mai bun dacă este gătită la temperatura camerei.)
Faceți untul bătând usturoiul, savurosul de vară și un vârf de sare într-un pistil și mortar, apoi combinați cu untul înmuiat, amestecând pentru a-l aroma pe tot. Pune în hârtie cu unt, rola într-o formă de cârnați, și rece.
Gatiti cartofii in apa clocotita, sarata timp de aproximativ 10 pana la 15 minute.
Se scurge, apoi se aruncă în colander pentru a se ridica.
Stropiți puțin ulei peste carnea de vită și bateți pe ambele părți.
Încălziți o tigaie potrivită pentru cuptor și gătiți carnea de vită timp de 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie, adăugați cartofii cu puțin rozmarin și usturoi zdrobit, sare și piper, apoi puneți carnea de vită înapoi în tigaie.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de vită și cartofii timp de aproximativ 30 de minute.
Pentru a servi, feliați carnea și așezați 2 felii de unt deasupra. (Congelați untul rămas.)
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.