Unt de dovleac-mere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, nucșoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Unt De Dovleac De Mere, Plăcintă Cu Unt De Mere-Dovleac, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți stafidele într-o cratiță de dimensiuni medii și turnați sucul de mere peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se încălzește la foc mic până când stafidele se îngroașă, adăugând apă dacă se usucă. Când sunt plinuțe, curățați stafidele în suc. (Poate fi necesar să adăugați puțină apă pentru a face acest lucru; am folosit un blender manual și am amestecat dovleacul împreună cu stafidele.) Întoarceți stafidele curățate în tigaie și adăugați toate ingredientele rămase. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, aproximativ o ora. Face aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește