Unt De Ardei Roșu
Untul de ardei roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 170 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, sos tabasco, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Pureați ardeii roșii într-un robot de bucătărie timp de 45 de secunde.
Adăugați ingredientele rămase.
Scoateți untul pe o foaie de folie; înfășurați și refrigerați. Sau modelați untul înmuiat în 2 bușteni așezând porții egale de unt de-a lungul centrului a 2 foi de folie. Folosiți folia pentru a modela untul în rulouri asemănătoare buștenilor. Sigilați folia și dați-o la frigider.