Unt de arahide și tort de ciocolată II

Unt de arahide și tort de ciocolată II
Unt de arahide și tort de ciocolată II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, margarină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 37%. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort cu o glazură de unt de arahide speciale, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță, combinați 1 cană margarină, 1/4 cană cacao, apă, ouă și 1/2 cană zară într-o cratiță. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bulele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MargarinăMargarină
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mare, amestecați făina, 2 căni de zahăr și bicarbonat de sodiu. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați vanilia și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
6
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Într-un castron mic, amestecați untul de arahide și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Imprastiati peste partea de sus a tort. Într-o cratiță, combinați 1/4 cană de cacao, 1/2 cană de margarină și 6 linguri de lapte bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MargarinăMargarină
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se încălzește până la fierbere.
11
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
12
Puneți zahărul cofetarilor într-un castron mare. Bateți în amestecul de ciocolată și continuați să amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Răspândiți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista