Unt de arahide și tort de ciocolată II
Unt de arahide și tort de ciocolată II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, margarină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 37%. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort cu o glazură de unt de arahide speciale, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Într-o cratiță, combinați 1 cană margarină, 1/4 cană cacao, apă, ouă și 1/2 cană zară într-o cratiță. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bulele.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina, 2 căni de zahăr și bicarbonat de sodiu. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de ciocolată.
Adăugați vanilia și bateți până se omogenizează.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Într-un castron mic, amestecați untul de arahide și uleiul.
Imprastiati peste partea de sus a tort. Într-o cratiță, combinați 1/4 cană de cacao, 1/2 cană de margarină și 6 linguri de lapte bătut.
Se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Puneți zahărul cofetarilor într-un castron mare. Bateți în amestecul de ciocolată și continuați să amestecați până se omogenizează.