Unt de arahide și jeleu Thumbprint Shortbread Cookie-uri
Unt de arahide și jeleu Thumbprint Shortbread Cookie-uri necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 121 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 36 și costă 14 cenți pe porție. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, jeleu de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, și Unt De Arahide & Jeleu Degetul Mare Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C); tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează; adăugați vanilia și continuați să bateți.
Se amestecă în amestecul de făină până se încorporează.
Rotiți aluatul în bile de 1 1/2 inch și aranjați foile de copt pregătite. Faceți o mică gaură în centrul fiecărei mingi, folosind degetul mare și degetul; umpleți găurile cu gem de struguri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 14 minute; se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 1 minut.
Puneți untul de arahide într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți într - un cuptor cu microunde până la moale timp de 10-30 de secunde, verificând la fiecare 10 secunde. Aveți grijă să nu supraîncălziți untul de arahide; nu lăsați-l să buleze. Amestecați uleiul vegetal prin untul de arahide încălzit; stropiți peste prăjiturile calde.