Unt de arahide și jeleu Thumbprint Shortbread Cookie-uri

Unt de arahide și jeleu Thumbprint Shortbread Cookie-uri
Unt de arahide și jeleu Thumbprint Shortbread Cookie-uri necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 121 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 36 și costă 14 cenți pe porție. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, jeleu de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, și Unt De Arahide & Jeleu Degetul Mare Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C); tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează; adăugați vanilia și continuați să bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă în amestecul de făină până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Rotiți aluatul în bile de 1 1/2 inch și aranjați foile de copt pregătite. Faceți o mică gaură în centrul fiecărei mingi, folosind degetul mare și degetul; umpleți găurile cu gem de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De StruguriGem De Struguri
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 14 minute; se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Puneți untul de arahide într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți într - un cuptor cu microunde până la moale timp de 10-30 de secunde, verificând la fiecare 10 secunde. Aveți grijă să nu supraîncălziți untul de arahide; nu lăsați-l să buleze. Amestecați uleiul vegetal prin untul de arahide încălzit; stropiți peste prăjiturile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista