Unt de arahide și biscuiți de ciocolată
Reteta unt de arahide si Biscotti de ciocolata este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 101 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, făină, arahide prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Unt De Arahide Pecan Biscotti, și Moartea de unt de arahide: Unt de arahide Cookie-uri cu ciocolata unt de arahide Cupe.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile uniform în cuptor și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 3 foi de copt cu hârtie pergament.
Topiți untul la foc mediu, învârtind tigaia ocazional. Continuați să gătiți până când untul se rumenesc și capătă o aromă de nuci, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească ușor.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol mare.
Bateți ouăle într-un bol mediu cu un mixer electric până la galben deschis și PAL, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul în timp ce bateți. Apoi adăugați încet untul și vanilia până se amestecă uniform, încă aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă untul de arahide și se amestecă până se combină.
În timp ce amestecați încet, adăugați ingredientele uscate la umed, în 2 adaosuri, amestecând doar până la absorbție. Îndoiți alunele și bucățile de ciocolată.
Împărțiți aluatul uniform în treimi și puneți fiecare porție în centrul unei foi de copt. Formați aluatul cu mâinile ușor ude în bușteni de aproximativ 2 inci lățime și 15 inci lungime.
Coaceți până se fixează și se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 25 până la 30 de minute. (Chiar și pentru coacere, aveți grijă să rotiți tigăile-de sus în jos și din față în spate-cam la jumătatea drumului.) Răciți buștenii pe foile de copt timp de aproximativ 10 minute.
Coborâți temperatura cuptorului la 325 grade F. Transferați cu atenție buștenii pe o placă de tăiere.
Tăiați buștenii în cruce, cu un cuțit lung zimțat la un unghi de aproximativ 45 de grade, în fursecuri groase de 1/2 inci.
Așezați fursecurile tăiate cu fața în jos pe foile de copt.
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute. Întoarceți prăjiturile și coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 8 minute. Biscotti răciți pe foile de copt.
Păstrați cookie-urile într-un recipient bine închis timp de până la 3 zile.