Unt De Arahide-Înghețată De Ciocolată
Unt de arahide - înghețată de ciocolată necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 9 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cacao, unt de arahide cremos, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Dublu Unt De Arahide Inghetata, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și cacao într-o cratiță medie; adăugați 1 cană de lapte, amestecând cu un bici. Gatiti la foc mediu 4 minute sau pana la cald. Adăugați treptat aproximativ un sfert amestec de lapte fierbinte la ouă, amestecând constant cu biciul.
Se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant.
Adăugați restul de 1 1/2 căni de lapte, jumătate și jumătate și unt de arahide, amestecând cu biciul până se omogenizează. Gatiti 12 minute la foc mediu sau pana cand amestecul ajunge la 160, amestecand constant cu biciul.
Transferați amestecul într-un castron. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată de 4 litri și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețată într-un recipient sigur pentru congelator. Acoperiți și congelați 2 ore sau până când este ferm.