Unt De Arahide-Miere Negrese
Unt de arahide-miere negrese este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semi-dulci, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide miere zară tort cu ciocolata-unt de arahide Streusel, Brownies cu unt de arahide cu chipsuri de unt de arahide, și Unt de arahide negrese w / unt de arahide Cupa glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de gătit fără stick.
Combinați untul de arahide și mierea într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Combinați amestecul de brownie, 1/4 cană de unt, apă și ou într-un bol mare, bătând 50 de lovituri cu lingura.
Răspândiți jumătate din aluat în tigaia pregătită. Scor aluat în 16 pătrate. Folosind 1/4 cană din amestecul de unt de arahide-miere, așezați o linguriță de amestec de măsurare redusă în centrul fiecărui pătrat. Întindeți cu grijă aluatul de brownie rămas deasupra.
Coaceți la 350 de grade F timp de 30 până la 35 de minute sau până când marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tăvii. Se răcește 45 de minute.
Întindeți amestecul rămas de unt de arahide peste brownies. Într-o cratiță mică, combinați chipsurile de ciocolată și 3 linguri de unt. Gatiti la foc mic pana se topeste si se omogenizeaza, amestecand constant. Se amestecă și se întinde amestecul de ciocolată peste amestecul de unt de arahide pe brownies. Se răcește 45 de minute sau se dă la frigider până se fixează.