Unt De Arahide Kiss Cookie-Uri
Nevoie de un fără gluten, lacto ovo vegetarian și desert prietenos cu fodmap? Cookie-urile cu unt de arahide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 122 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1105 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ouă, sărutări cu ciocolată cu lapte, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de excelent. Rețete similare includ unt de arahide Kiss cookie-uri, Unt De Arahide Kiss Cookie-Uri, și Unt De Arahide Kiss Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă unt de arahide și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul și vanilia; bateți până se omogenizează.
Rulați în 1-1 / 4-in. bile.
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase.
Se coace la 350 de euro timp de 10-12 minute sau până când blaturile sunt ușor crăpate.
Apăsați imediat un sărut de ciocolată în centrul fiecărui cookie. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.