Unt De Arahide-Grahams De Mere

Unt De Arahide-Grahams De Mere
Unt de arahide-Grahams de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 323 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați graham Cracker halfs, Granny smith apple, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Ciocolata Unt De Arahide Grahams, Ciocolata Unt De Arahide Grahams, și Unt De Mere-Unt De Arahide Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Întindeți fiecare jumătate de cracare graham cu 1 lingură de unt de arahide și cuptor cu microunde la maxim timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Scoateți din cuptorul cu microunde și acoperiți fiecare cu 3 felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista