Unt De Arahide Fructe De Padure Delicii
Deliciile reteta unt de arahide Berry ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 20 de minute. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un condiment care servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 82 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, chipsuri de ciocolată cu lapte, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Delicii, Mere Unt De Arahide Delicii, și Delicii De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată; deoparte. Într-un castron mic, combinați untul de arahide, ciocolata cu lapte topit și toppingul bătut.
Începând din dreapta tulpinii, tăiați fiecare căpșună în jumătate în diagonală. Scoateți porțiunea albă din jumătatea mai mare a fiecărei boabe.
Întindeți sau pipați amestecul de unt de arahide între cele două jumătăți; apăsați ușor.
Se pune pe tava pregătită; se dă la frigider timp de 15 minute sau până se fixează. Înmuiați jumătatea inferioară a fructelor de pădure în ciocolată semidulce.
Se pune pe tigaie. La frigider timp de 15-20 de minute sau până când este setat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Violet Stele Lacuri Antice Riesling]()
Violet Stele Lacuri Antice Riesling
Arome de caise și piersici albe transporta prin cerul gurii mijlocul dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.