Unt De Arahide-Cupe Fudge
Unt de arahide-Cupe Fudge ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, chipsuri de ciocolată semidulce, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată și mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, Cupe Cu Unt De Arahide, și Unt De Arahide Fudge Brownie Cupe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și sare în amestecul de unt de arahide; tăiați făina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Se presara suprafata cu apa rece, 1 lingura la un moment dat; amestecati cu o furculita pana se combina.
Formați amestecul în 24 de bile.
Așezați 1 bilă în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe în miniatură acoperite cu spray de gătit. Apăsați aluatul în fund și în sus pe părțile laterale ale cupelor de briose.
Pentru a pregăti umplutura, combinați 2/3 cană zahăr brun și următoarele 4 Ingrediente (2/3 cană zahăr brun prin lapte) într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana se omogenizeaza, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de făină și ou până se omogenizează bine. Împărțiți uniform amestecul de ciocolată între cupele de briose.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când patiseria se rumeneste ușor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor exterioare ale cupelor.
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe grătar.
Se presară cu zahăr pudră.